Algemene voorwaarden

Voor bepaalde acties worden de Algemene abonnementsvoorwaarden aangevuld met en of aangepast door actievoorwaarden.

Ons aanbod

De prijzen voor de producten die wij te koop aanbieden in onze abonnementenshop zijn inclusief BTW “indien toepasselijk”. De leveringskosten zijn inbegrepen in de vermelde prijs، tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Er wordt enkel in België geleverd, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Bestelling plaatsen

U kan enkel een bestelling plaatsen als u meerderjarig bent. Indien u nog minderjarig bent، dan kunnen enkel uw ouders of uw wettelijke vertegenwoordiger uw bestelling plaatsen.

 Betalingen:

Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in een specifiek abonnementsaanbod، kunnen aankopen betaald worden via SEPA domiciliëring, overschrijving of online betaling. Wanneer de te betalen prijs niet kan afgehouden worden van uw rekening (saldo ontoereikend، fout rekeningnummer, technische problemen..) wordt de verkoop geacht niet plaats te vinden.

Bij voortijdige stopzetting van uw abonnement wordt de restwaarde in een keer aangerekend. Indien u kiest voor een betaling via domiciliëring, wordt u doorverwezen naar onze betrouwbare en gecertifieerde partner Twikey voor het ondertekenen van een mandaat. Door gebruik te maken van deze dienst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Twikey. Raadpleeg hier de algemene voorwaarden van Twikey.

Back to top button